Prvi WordPress meetup u Novom Pazaru!

Prvo WordPress okupljanje u Novom Pazaru će biti održano 2. marta u 17 časova u svečanoj sali Kulturnog Centra, a predavanja će ovog puta održati Milan Đorđević i Nemanja Cimbaljević.

Nemanja će vam objasniti kako da pronađete gipsane zidove kada ste početnik (oni od armiranog betona su bolni). Kombinacija primera iz “prakse” i kako ne razbiti glavu tokom prvih godina rada u WP svetu. Potencijalne prečice, kako prepoznati klijente-pijavice i kako napredovati na ličnom i profesionalnom planu.

Milan će pokušati da odgovori na sledeća pitanja: Kako predstaviti sebe klijentu u najboljem svetlu? Šta su procesi rada i kako najbolje zaštititi sebe u Freelancing svetu? Kako ne upasti u razne zamke u direktnom radu sa klijentima? Na ta i mnoga druga pitanja, pokušaće da da odgovor i smernice koje će vam dosta olakšati razvojni put i dalju karijeru. Odnosno “Kako biti profesionalac u IT-u”.

PRIJAVE SU OBAVEZNE: https://www.meetup.com/WordPress-Serbia/events/258963134/

Ovo okupljanje organizuje ICT Development Center u saradnji sa Internacionalnim univerzitetom u Novom Pazaru i Kulturnim centrom Novi Pazar.

Prijavi se
2019-02-18T15:15:09+00:00